Peste 300 de locuri de muncă disponibile la bursa de mâine, de la Reşiţa şi Băile Herculane!

promovare online Timisoara Casa Auto

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Caraş-Severin va organiza mâine, 20 aprilie, începând cu ora 9, Bursa generală a locurilor de muncă.

Acţiunea va avea loc simultan în două oraşe: Reşiţa, la Universitatea Eftimie Murgu – sala Campus Café, şi Băile Herculane, la sediul Punctului de lucru al AJOFM Caraş-Severin din strada Mihai Eminescu nr. 2.

„Din cei 111 agenţi economici contactaţi până acum (86 la Reşiţa şi 25 la Băile Herculane), au confirmat participarea la cele 2 burse un număr de 44 agenţi economici (24 la Reşiţa şi 20 la Băile Herculane). Şomerilor din Reşiţa, Băile Herculane şi zonele limitrofe acestora care vor participa la burse le vor fi oferite de către agenţii economici un număr de 320 de locuri de muncă, 125 dintre acestea la bursa organizată la Reşiţa şi 195 la bursa organizată la Băile Herculane“, ne informa în 17 aprilie Carla Goagă, de la AJOFM. În comunicatul de presă primit azi la redacţie nu apar noutăţi.

La Reşiţa, locurile de muncă oferite vor fi în domenii variate: funcţionar administrativ, strungar, confectioner, operator introducere  validare şi prelucrare date, electrician, lăcătuş, frezor, contabil, facturist, şofer autocamion, vânzător, ospătar, bucătar, ambalator manual, dar şi posturi de muncitor necalificat, pe când la Băile Herculane se vor oferi locuri de muncă majoritar în domeniul hotelier: ospătar, bucătar, lucrător în bucătărie, cameristă, barman, recepţioner. Pentru persoanele cu studii superioare vor fi oferite locuri de muncă de tehnician mecanic, inginer mediu, inginer tehnolog, inginer electromecanic, inginer vânzări şi şef schimb la Reşiţa şi locuri de muncă de director hotel, contabil şef şi kinetoterapeut la Băile Herculane.

promovare banner maxagro

 

Foto: arhivă.

publicitate tmc 640