Peste 200 de elevi din Timiș, absenți de la Evaluarea Națională

Peste 200 de elevi din județul Timiș au preferat să nu mai participe la prima probă scrisă din cadrul Evaluării Naționale, la Limba Română, care s-a desfășurat marți. În total, la această probă au fost prezenți peste 4.700 de candidați.

Inspectoratul Școlar Timiș anunță că prima probă scrisă a Evaluării Naționale, cea la Limba și Literatura Română, s-a desfășurat fără incidente în județ. Nu a fost niciun elev eliminat, dar în schimb au fost înregistrați 227 de elevi absenți.

Așadar, la prima probă a Evaluării Naționale s-au prezentat 4.731 de candidați din județul Timiș.

Potrivit Inspectoratului Școlar Timiș, în județ sunt deschise 61 de centre de examen, dintre care 22 în Timișoara. În județul Timiș vor fi corectate lucrări în patru centre zonale de evaluare.

Cuib de vise 1000x100

Joi, 16 iunie, are loc proba scrisă la Matematică, iar vineri, 17 iunie, la Limba și literatura maternă. Primele rezultate vor fi afișate în data de 23 iunie, până la ora 14.00, urmează depunerea contestațiilor, între 23 și 24 iunie, iar rezultatele finale vor fi făcute publice în 30 iunie.

Înscrierea la liceu se va desfășura între 4 și 11 iulie, iar repartizarea computerizată va avea loc la data de 14 iulie.

 

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/