Peste 2 milioane de lei pentru noua înfățișare a căminului cultural din Rusca-Teregova

camin rusca

Peste 2,1 milioane de lei au fost investiți în ultimul an în reabilitarea așezământului cultural din satul aparținător comunei Teregova.

Mai puțin de un an a durat reabilitarea căminului din Rusca-Teregova, perioadă în care obiectivul a trecut printr-o amplă transformare, grație unei finanțări europene, accesată de administrația comunei Teregova. La acest moment, tot ceea ce îi mai lipsește edificiului pentru a putea fi inaugurat este mobilierul, pentru care s-a făcut deja și o comandă.

Maria Damian, primarul comunei Teregova, speră ca recepția obiectivului să aibă loc la finalul lunii viitoare. „Lucrările de execuție la cămin s-au încheiat. Mai avem doar dotările, și acestea cuprinse în cadrul proiectului. Imediat ce ne va ajunge mobilierul, care a fost și comandat, vom putea face recepția finală. Mi-aș dori să putem face acest undeva la sfârșitul lunii viitoare. Lucrările au durat mai puțin de un an, și asta pentru că am avut un constructor serios, care a lucrat bine. Geamurile și ușile s-au mai păstrat din vechiul cămin, pentru că sunt în stare bună, fiind o investiție mai recentă de-a primăriei. În rest, totul s-a schimbat, inclusiv tencuiala de pe pereți, instalațiile sanitare, termice, încălzirea este pe ventiloconvectoare.”, a explicat Maria Damian.

tm4ua media express de banat (100x1000px)

Valoarea investiției – reabilitare, modernizare și dotare – se ridică la suma de 2.121.862 de lei.

banner 970 x 250