Peste 18 tone de materiale pirotehnice, confiscate în urma celor 150 de percheziții din țară și din Timiș

artificii
casinoherculane by sungarden alv bannerexpressbanat resita 1000x100px ian24

Peste 18 tone de materiale pirotehnice au fost confiscate în urma celor 153 de percheziții din țară și din județul Timiș. Polițiștii au găsit și o armă și mari sume de bani.  

De asemenea, au fost descoperite și 18.340 de țigarete, posibil de contrabandă, 28.355 de euro și 171.140 de lei.

„Cele aproximativ 18.545 de kilograme de articole pirotehnice au fost indisponibilizate în vederea confiscării deoarece, conform legislației naționale, în România acestea sunt destinate exclusiv utilizării de către pirotehnicieni, neputând fi comercializate către persoane fizice neautorizate din publicul larg”, a transmis Poliția Română.

Perchezițiile au fost efectuate la domiciliile unor persoane, sedii sociale și puncte de lucru ale societăților comerciale din București și județele Arad, Argeș, Bacău, Bistrița-Năsăud, Bihor, Brașov, Buzău, Brăila, Călărași, Dâmbovița, Dolj, Giurgiu, Harghita, Ilfov, Mureș, Olt, Prahova, Satu-Mare, Sibiu, Timiș, Tulcea, Vâlcea și Vaslui.

promovare banner maxagro Muzeul TM

Activitățile au vizat identificarea și indisponibilizarea oricăror bunuri interzise la deținere, în special a articolelor pirotehnice care fac obiectul desfășurării de operațiuni fără drept, identificarea probelor și mijloacelor materiale de probă și tragerea la răspundere penală a persoanelor responsabile.

 

STPT job 1000x200
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/