Peste 1,4 milioane de lei pentru iluminat public modern în Anina

anina iarna

Orașul Anina face pași spre un iluminat modern, cu leduri. Administrația locală a scos la licitație proiectul a cărui valoare depășește 1,4 milioane de lei.

Primăria Anina a scos vineri la licitație execuția lucrărilor din cadrul proiectului „Modernizare iluminat public stradal”. Investiția este finanțată prin programul Administrației Fondului pentru Mediu – sprijinirea eficienței energetice și a gestionării inteligente a energiei în infrastructura de iluminat public, valoarea estimată fiind de 1.401.490 de lei.

Administrația locală dorește îmbunătățirea nivelului de iluminare a drumurilor și mărirea eficienței energetice a sistemului de iluminat public prin montarea de aparate de iluminat tip LED. Vor fi înlocuite cele 1.170 de aparate de iluminat cu vapori de sodiu sau mercur și puteri cuprinse între 90-120 W, cu 1.260 de aparate de iluminat de înaltă eficiență energetică – LED cu puterea de 20W, 30W, 50 W. De asemenea, pentru o siguranță sporită în zonele de risc, Primăria a solicitat corpuri de iluminat LED 20W cu cameră video și panou fotovoltaic.

tm4ua media express de banat (100x1000px)

Firmele interesate sunt invitate să se înscrie la licitație în Sistemul Electronic de Achiziții Publice până în 7 februarie.

banner 970 x 250