Peste 120.000 de bilete vândute! Cinematograful din Lugoj, cel mai eficient serviciu al Primăriei

Cinematograful „Bela Lugosi” din Lugoj și-a deschis porțile în 9 aprilie 2015, primul film difuzat fiind „Insurgent”. De atunci, serviciul aflat în subordinea Primăriei Lugoj a crescut în fiecare an, depășind acum, în decembrie, 120.000 de bilete vândute.

Din acest motiv, administrația lugojeană consideră Cinematograful „Bela Lugosi” serviciul cel mai eficient și bine organizat din subordine. Autoritățile locale susțin că cinematograful lugojean este unul dintre cele mai bune din țară, din categoria celor existente în orașele nereședință de județ. „Suntem foarte mulțumiți de activitatea de la cinematograf. Este apreciat și de lugojeni și în cei aproape patru ani de funcționare, aproape 120.000 de persoane, care au cumpărat bilet, au fost la film la cinematograful nostru și asta cred că spune mult. În toată această perioadă, avem aproximativ 300 de titluri de film rulate în cele trei săli. Important este faptul că nu s-au înregistrat distrugeri ale sălilor și grupurilor sanitare, totul este în stare bună de funcționare”, a spus Francisc Boldea, primarul Lugojului.

Cinematograful dispune de două săli de spectacole cu 96 și 60 de locuri, cu posibilități de redare a filmului în tehnologia 3D. La intrarea în incintă există un punct de vânzare pentru popcorn, răcoritoare și dulciuri.

Programul de funcționare este de joi până duminică, cu două sau trei filme pe zi. Prețul biletelor este de 10 lei pentru filmele 2D, respectiv 15 lei pentru cele 3D. Cinematograful oferă reduceri de 50% pentru copii, elevi, studenți și pensionari.