Peste 10 stații GPL din Timiș, închise

Statie GPL Timisoara
stiri si publicitate cu Casino Herculane by sungarden

Autortitățile din Timiș au închis activitatea a 11 stații GPL, după ce au găsit deficiențe. Controalele continuă.

Au fost verificați 233 operatori economici care depozitează, transportă, distribuie, utilizează, comercializează carburanți, lubrifianți și produse derivate ale acestora, inclusiv gaz petrolier lichefiat. Au fost controlate și 35 de cisterne.

„Ca urmare a acțiunilor de control efectuate în perioada specificată, au fost constatate 175 de deficiențe/disfuncționalități/nereguli, fiind dispuse 215 de măsuri pentru remedierea acestora. Au fost aplicate în total 162 de sancțiuni contravenționale, din care 126 de avertismente și 36 de amenzi, în valoare totală de 480.000 lei. A fost suspendată activitatea unui număr de 11 operatori economici. Acțiunile de control vor continua până în 31 octombrie 2023”, sunt rezultatele controalelor.

promovare banner maxagro Stiri cu Muzeul din Timisoara

Acțiunile de control au fost efectuate de mai multe instituții și vin în urma exploziilor din Crevedia, când autoritățile centrale au dispus verificări în toata țara.

Stiri si Publicitate, joburi in Timisoara si Resita STPT job 1000x200 Stiri si Publicitate in Timisoara si Resita 1000x100 edb
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/