Pesedistul Ursu, candidatul PNL pentru Primăria Oravița!

vela si ursu
untitled design set 970x90 px

Dumitru Ursu candidează pentru al patrulea mandat sub sigla PNL chiar dacă e încă social-democrat cu acte în regulă!

Ruptura dintre primarul Oraviței și PSD este totală, nu mai e nimic de discutat, de negociat. „M-am întâlnit cu Costel Ursu, dincolo de rătăcirea lui, am păstrat o relație bună cu el. Adică, atunci când ne întâlnim, ne salutăm și stăm de vorbă. Este greu însă să mai putem discuta o candidatură din partea PSD a lui Costel Ursu. Nici nu știu dacă își mai dorește el. Au trecut totuși trei ani în care orice punte sau aproape toate punțile de legătură s-au rupt. Este puțin probabil ca acum să mai putem trece peste ceea ce s-a întâmplat.”, a comentat situația edilului-șef al Oraviței liderul PSD Caraș-Severin, Silviu Hurduzeu.

Reorientat politic imediat după alegerile locale, Ursu a fost deja confirmat oficial candidat al PNL pentru Primăria Oravița în 2024. Asta și după ce președintele Marcel Vela a înăbușit la timp o eventuală revoltă a unora dintre liberalii din Valea Carașului. „Domnul primar de la Oravița a plecat de la PSD după alegerile locale și era liber de sarcini. Nu l-am sedus eu. E bine primit în PNL, și-a spus punctul de vedere inclusiv când am făcut biroul interimar. Cu siguranță va fi candidatul nostru la Primăria Oravița, l-am și votat!”, a spus Marcel Vela la Express Live.

Mai mult decât atât, Biroul Politic Județean PNL Caraș-Severin l-a desemnat pe edilul Oraviței responsabil de zonă în toată Valea Carașului. În prezent, Dumitru Ursu încă e membru PSD.