Pescarii amatori s-au întrecut la Dognecea

Sindicatul Liber Independent al UCM Reșița a organizat la sfârșitul acestei săptămâni un concurs de pescuit destinat angajaților firmei care s-a desfășurat la Dognecea.

Astfel, Dognecea a fost gazda pescarilor amatori ai UCM Reșița. La competiția de pescuit  s-au înscris peste 30 de concurenți, angajați ai uzinei. Acest concurs a avut ca scop secundar și constituirea unui mediu în care angajații să se întâlnească și să socializeze.

Concursul de pescuit destinat angajaților UCM s-a aflat la a III-a ediție. La sfârșitul concursului ocupanții primelor poziții au primit bețe de pescuit , câte o gustare dar și o sumă de bani. Separat de primele trei poziții, a fost oferit și un premiu special, premiu pentru cea mai mare captură.

Noi vom mai avea asemenea concursuri și în data de 4 august. Competiția va fi atunci destinată copiilor cu vârste cuprinse între 7 și 21 de ani și se va desfășura la Pescăria de la Vărădia. Copiii știu să prindă pește”, a precizat Secretarul Asociației Județene a Vânătorilor și Pescarilor, Ioan Voica.