Personajele din „Frozen” prind viață la Reșița

Celebrul desen animat „Frozen” a devenit un etalon în lumea copiilor. Personajele din poveste se regăsesc pe articole de îmbrăcăminte, rechizite, alimente, dar și în viața reală. Acestea vin duminică la Reșița!

O poveste care a creat o adevărată isterie va fi pusă în scenă pentru micuții din Reșița. Duminică, de la ora 11.00, personajele din „Frozen” vor prinde viață la Teatrul de Vest. Spectacolul este regizat de Dan Mirea, după o adaptare de Andrada Samoilă.

Frumoasa poveste animată este inspirată după cunoscutul basm „Crăiasa Zăpezii”, de Hans Christian Andersen. Povestea, pusă în scenă la Reşiţa, păstrează ideea lui Andersen în ceea ce priveşte lupta binelui şi răului prin ţinuturile de gheaţă şi puterea de neînvins a iubirii, însă câteva personaje sunt schimbate şi cursul evenimentelor este mai greu de intuit, chiar surprinzător. Dan Mirea şi-a completat creaţia regizorală cu un decor spectaculos, pus în valoare de lumini şi muzică.

Din distribuție fac parte Tabita Givoreanu, Alina Constantin, Tiiana Panici, Alex Muntean, Luisa Maruşca, Ionel Berdac, Ricardo Lengyel, Bogdan Blistyar, Sorin Fruntelată, Florin Ibraşi.