Pericol de explozie într-un bloc din Moldova Nouă

casinoherculane by sungarden alv bannerexpressbanat resita 1000x100px ian24

Pompierii cărășeni au intervenit la final de săptămână pentru stingerea a două incendii izbucnite în două locuințe din Moldova Nouă și din Rusca Montană.

O primă intervenție a avut loc sâmbătă, în Moldova Nouă. Pompierii au fost chemați să intervină pentru stingerea unui incendiu izbucnit într-un apartament din oraș. La fața locului s-au deplasat de urgență trei echipaje de pompieri, cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă și o autospecială de primă intervenție și comandă.

Ajunși la fața locului, pompierii au constatat că ardea furtunul de la butelia de gaz și o masă din lemn. Până la sosirea echipajelor s-au autoevacuat 12 persoane. Pe timpul misiunii de stingere, pompierii au evacuat butelia de gaz. Proprietara imobilului a suferit arsuri minore, aceasta fiind transportată la spital de Serviciul de Ambulanță Județean.

promovare banner maxagro Muzeul TM

O altă intervenție a avut loc ieri, cu câteva minute înainte de miezul nopții, la Rusca Montană. Pompierii din cadrul Detașamentului de Pompieri Caransebeș au intervenit pentru stingerea unui incendiu izbucnit la coșul de fum al unei case private din Rusca Montană. La fața locului s-au deplasat două autospeciale de stingere cu apă și spumă, o ambulanță SMURD și o autospecială de primă intervenție și comandă. La sosirea echipajelor de intervenție, incendiul se manifesta generalizat, cu degajări mari de fum, fără pericol de propagare la vecinătăți. Au ars aproximativ 100 mp din acoperiș și alte bunuri din locuință. Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost stabilită ca fiind coșul de fum deteriorat.

incendiu otelu rosu

Foto: SVSU Oțelu Roșu

STPT job 1000x200
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/