Pericol de epidemie! Directorul Aquacaraş Caransebeş, punct ochit, punct lovit de consilierul Aurora Gherman!

Vremea capricioasă din ultimele săptămâni dă bătăi de cap atât angajaților de la Aquacaraș și Primăriei Caransebeş, cât şi locatarilor de la case, de pe anumite străzi din municipiu, care sunt cunoscute cu probleme de ani de zile.

Consilierul local Aurora Gherman a semnalat o astfel de problemă a mai multor familii de pe Strada Potocului. Din cauza ploilor, s-a înfundat canalizarea și au ieșit toate materiile fecale la oameni în case.

„Canalizarea este înfundată pe Strada Ardealului, noi ce vină avem ca să stăm cu rahatul în case? Vă dați seama ce muncă a trebuit să facem ca să scăpăm de mizerie!… Nu este normal, nu este posibil ca să suportăm de fiecare dată asemenea mizerie! Noi nu suntem racordați, ne-a spus un domn de la societatea de apă, care a venit să ne desfunde. A trecut pe strada Decebal cu noua canalizare, pe când la noi, pe Strada Potocului, nu! Părerea mea e că este și rea voință! Au încercat să desfunde, dar două persoane de aici din sală, unul este în Consiliu și altul la Primărie, pur și simplu nu vor să vină!”, a acuzat consilierul liberal Aurora Gherman în plenul ședinței de Consiliu Local.

„A spus clar: nu vrem să ne ducem! Şi eu cred că are ceva cu cineva de pe strada noastră, nu numai cu mine! Neoficial, am aflat că unul este dl. Ștefan și unul sunteți dumneavoastră, domnule Isac, dar ați trimis pe alții”, a mai afirmat medicul Aurora Gherman, referindu-se la directorul SPIR și la directorul Aquacaraș.

celtic transilvania 1000x100px

„Vă rog frumos să luați măsuri, că acolo va începe epidemie! De 12 ani tot mă rog! Să iasă rahatul în bucătărie la oameni?! Nu e permis, medical izbucnește o epidemie!”, a concluzionat dr. Aurora Gherman.

În replică, directorul Aquacaraș Caransebeș, Daniel Alexandru Isac, care este și consilier local, a menționat că situația va trebui remediată.

„Va trebui să clarific documentația privind introducerea rețelei de canalizare. Nu putem lăsa așa, vom încerca să remediem această situație, indiferent dacă strada este prinsă în proiectul nou de canalizare sau nu”, a declarat directorul Aquacaraș Caransebeș, Daniel Alexandru Isac.

banner maxagro