Perfecționare în administrație pentru subprefectul Muntean

alin muntean curs

Institutul Național de Administrație a organizat cursuri de dezvoltare a competențelor administrative pentru prefecții și subprefecții din țară.

Alin Muntean, subprefectul județului Caraș-Severin, a participat la cursurile oferite de Institutul Național de Administrație pentru a-și dezvolta competențele administrative. De asemenea, acesta a participat și la întâlnirea de la Palatul Victoria unde a fost ceremonia de acordare a certificatelor de absolvire.

La ceremonie au fost prezenți Lucian Bode, ministrul Afacerilor Interne, și Aneta Matei, secretar de stat la Ministerul Afacerilor Interne.

gif card de energie dacus 1000x100 Brantner 1000x100px

„A fost un program nou pentru administrație, cu formare în mod fizic și online, la care au participat aproximativ 90 de prefecți și subprefecți, fiind dezvoltate competențe specifice. Programul de formare absolvit a fost format din nouă module și s-a derulat pe o perioadă de șase luni. Domeniile cuprinse în aria curriculară au fost bazate pe activitatea specifică prefecților și au cuprins: rolul și atribuțiile subprefectului în sistemul administrativ românesc; aspecte de legalitate; elemente de leadership; comunicare în situații de criză; organizarea, coordonarea și controlul activităților în administrația publică etc.”, transmite Alin Muntean în legătură cu programul organizat de Institutul Național de Administrație.

În cadrul aceleiași ceremonii desfășurate la sediul Ministerului Afacerilor Interne, prefectului județului Caraș-Severin, Ioan Dragomir, i-a fost înmânată de către conducerea ministerului Diploma de onoare pentru profesionalism, dedicare și consecvență în obținerea unor rezultate deosebite în activitatea profesională.

publicitate si promovare online banner maxagro STPT job 1000x200
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/