Pereți vopsiți în roșu, cu sigla PSD, în biroul vicepreședintelui Consiliul Județean Caraș-Severin!

isac hurduzeu
untitled design set 970x90 px

Ditamai trăsnaia președintelui Romeo Dunca! În semn de răzbunare că Marius Isac a plecat la PSD, i-a „redecorat” acestuia biroul din Palatul Administrativ!

Președintele CJ dezvăluise la Express Live că îi pregătește ceva de neuitat vicepreședintelui Isac, dar cine să și creadă că e în stare de așa ceva? După ce a lipit afișe prin Oravița înfățișându-i pe cei trei consilieri județeni care nu i-au susținut proiectul privind alocarea unor sume de bani orașului din care provin, acum Romeo Dunca a făcut din biroul lui Isac un veritabil sediu PSD. A vopsit un perete întreg în roșu și, între stema României și sigla județului Caraș-Severin, a amplasat trei trandafiri social-democrați. Loc numai bun pentru imortalizat întâlnirile politice ale vicelui Isac. Așa cum a făcut chiar președintele PSD Caraș-Severin, Silviu Hurduzeu.

Am discutat cu domnul Marius Isac, vicepreședinte al Consiliului Județean Caraş-Severin, despre prioritățile județului în anul 2024. Domnul Isac s-a alăturat celei mai puternice şi serioase formațiuni politice din Caraş-Severin, Partidul Social Democrat. Aşa cum fac, de altfel, tot mai mulți oameni cu scaun la cap care înțeleg că județul nostru trebuie să se dezvolte prin muncă şi proiecte. S-a terminat epoca experimentelor cu zănatici şi a haosului.

Ca să înțelegeți mai bine atmosfera din Consiliul Județean, puteți vedea câteva poze cu felul în care a înțeles puberul întârziat de la PNL, Romeo Dunca, să cheltuiască banii cărăşenilor: i-a vopsit peretele biroului lui Marius Isac în roşu şi i-a pus sigla PSD. De bună seamă, nu a depăşit clasa a doua.”, a comentat deputatul Silviu Hurduzeu.

Romeo Dunca va da socoteală pentru toate hachițele ultimilor ani, e convins Hurduzeu, care anunță cu acest prilej că va câștiga preşedinția Consiliului Județean. „Îl încurajez să continue pe această linie, pentru că atât va rămâne după el: trei mişcări de trafalet pe un perete!”, i-a mai transmis social-democratul președintelui Dunca.

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/