Percheziții pentru tutunul sârbesc de contrabandă!

Poliţişti de la Serviciul de Investigare a Fraudelor au efectuat două percheziţii domiciliare şi una de auto la un bărbat în vârstă de 46 ani din Reşiţa bănuit că deţine ţigări de contrabandă.

Acțiunea a avut loc ieri dimineață, iar în urma activităţilor desfăşurate poliţiştii au confiscat 996 de pachete de ţigări provenite din contrabandă şi suma de 1.700 lei. Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă.

,,În cauză se continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de colectare, deţinere, producere, transport, preluare, depozitare, predarea, desfacerea şi vânzarea bunurilor sau mărfurilor care trebuie plasate sub un regim vamal, cunoscând că acestea provin din contrabandă”, a declarat Ancuța Cărbunaru, purtătorul de cuvânt al IPJ Caraș-Severin.

De asemenea, poliţiştii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Caraş-Severin au organizat şi desfăşurat acţiuni pe raza întregului judeţ, în perioada 15-21 august, în urma cărora au fost constatate infracţiuni şi aplicate contravenţii în valoare de peste 190.000 lei.