UPDATE. Percheziții la Primăria Giroc, într-un dosar de corupție

primaria giroc
stiri si publicitate cu Casino Herculane by sungarden

Polițiștii din Timișoara fac percheziții, miercuri, la Primăria Giroc, acasă la o persoană și la mai multe societăți comerciale.

Dosarul este deschis pentru folosirea funcției pentru favorizarea unor persoane, abuz în serviciu și fals intelectual.

Potrivit unor surse, persoana la domiciliul căreia polițiștii fac percheziții este o femeie, arhitect.

Viceprimarul comunei, care are și atribuțiile de primar, este plecat la București, dar a fost contactat de polițiști. A confirmat pentru Express de Banat că perchezițiile au loc în instituție și că s-au cerut mai multe documente, printre care și unele autorizații de construire pentru complexe imobiliare.

„Legea să își spună cuvântul. Am pus la dispoziție toate documentele ce ni s-au cerut, colaborăm cu instituțiile statului. Este vorba despre o arhitectă care lucrează în Primărie”, ne-a spus Dan Vîrtosu, viceprimarul comunei.

promovare banner maxagro Stiri cu Muzeul din Timisoara

Update, ora 18:33

Polițiștii au transmis că, întradevăr, perchezițiile au vizat ridicarea de autorizații de construire care ar fi false.

„Perchezițiile au fost efectuate în scopul identificării înscrisurilor privitoare la eliberarea unor autorizații de construire, susceptibile a fi false.

În urma efectuării celor 4 percheziții, au fost identificate și ridicate înscrisuri, precum și dispozitive electronice folosite la comunicarea și stocarea de date informatice, care pot constitui mijloace de probă în cauză”, a transmis IPJ Timiș.

Stiri si Publicitate, joburi in Timisoara si Resita STPT job 1000x200 Stiri si Publicitate in Timisoara si Resita 1000x100 edb
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/