Pepeni și lubeniță pe străzile Timișoarei

lubenita pe strazile timisoarei

Producătorii pot și în această vară să vândă pepeni și lubeniță pe străzile Timișoarei. În total, vor fi 25 de amplasamente.

Piețe SA, societatea Primăriei Timișoara care administrează piețele din oraș, vine și în acest an în sprijinul producătorilor locali de lubeniță și pepeni. Așadar, va organiza evenimentul Festivalul Pepenilor” în lunile iulie și august. În total, vor fi 25 de amplasamente pe străzile Timișoarei unde se vor putea comercializa aceste fructe de sezon.

Producătorii care doresc să ofere timișorenilor pepeni verzi și galbeni vor depune în perioada 01 – 03 iulie, până la ora 12.00 dosarele de solicitare la sediul Societății Piețe S.A.

Stiri Timisoara si Resita publicitate online dacus 05 iulie 2024 Stiri Timisoara Publicitate online Brantner 1000x100px

Dosarele vor cuprinde următoarele acte: cerere tip; copie carte de identitate; atestatul de producător și carnetul de comercializare; certificat unic de înregistrare; adeverința în original de la APIA cu suprafața de teren cultivată cu pepeni verzi și galbeni; certificat ECO/BIO (în cazul în care sunt certificați); declarație pe propria răspundere că produsul cultivat întrunește normele legale și nu sunt folosite substanțe care periclitează sănătatea consumatorului.

Aceste dosare vor fi analizate de Comisia de Atribuire a locurilor, iar repartiția se va face în baza punctelor stabilite prin Regulamentul de Organizare și Funcționare specific acestui eveniment.

stiri Timisoara publicitate si promovare online banner maxagro Stiri Timisoara si Resita STPT job 1000x200
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/