„Pentru mine e clar: acești oameni au pierdut contactul cu realitatea din România”

Silviu Hurduzeu,psd

Deputatul PSD Silviu Hurduzeu reclamă lipsa de implicare a Guvernului în pregătirea noului an școlar. Mulți elevi vor fi nevoiți să învețe din nou online din cauza pandemiei, iar Executivul nu a făcut nimic în lunile de vară pentru a le facilita accesul la internet. 

„România normală a Dreptei este o Românie distrusă! Oriunde privești, în orice domeniu, este mult mai rău acum, iar încleștarea pe ciolan dintre USR și PNL aduce la lumină toate mizeriile, hoțiile și incompetența guvernării de Dreapta.”, a transmis Silviu Hurduzeu.

Anul școlar va începe fără nicio speranță pentru copiii care nici acum nu au internet sau, mai rău, accesorii de pe care să participe la cursurile online. „Începe școala peste câteva zile și Guvernul n-a făcut nimic! E la fel de rău, dacă nu și mai rău decât anul trecut. În pofida angajamentelor Guvernului, școlile nici nu se vor deschide bine că vor fi închise din cauza pandemiei în multe localități, iar copiii vor fi nevoiți să se chinuie din nou cu acele cursuri online. Nici acum nu există internet în toate școlile și culmea absurdului în multe locuri copiilor li s-au luat tabletele.”, spune parlamentarul cărășean.

„Pentru mine e clar: acești oameni au pierdut contactul cu realitatea din România”, a concluzionat Silviu Hurduzeu.