Pentru „Dreapta” NU există dezvoltare, echitate, demnitate!

Senatorul Ion Mocioalcă atrage atenția asupra lipsei de viziune de care dă dovadă coaliția de guvernare. Fără măsuri de sprijinire a firmelor mici și fără creșterea capacității de cumpărare în rândul populației, România nu poate să își revină după criza generată de coronavirus.

Amatorism și lipsă de respect, batjocură și umilințe, conflicte și ură, austeritate prin tăieri si înghețări de venituri, promisiuni neonorate, dispreț față de români, sărăcie. Așa definește senatorul PSD Ion Mocioalcă „viziunea” Dreptei și ceea ce oferă PNL+USR+UDMR. „Oferă bunăstare pentru clientela lor politică și firmele lor de casă, oferă condiții de lux pentru corporații – îngropând firmele mici, românești, oferă și vând la bucată România! Nimic pentru copii și tineri, nimic pentru bătrâni, nimic pentru fermieri, HORECA, spitale, învățământ. NU îi interesează viitorul ci doar ciolanul, nimic altceva!”

Ion Mocioalcă merge mai departe și subliniază că dezinteresul față de tinerii și copiii țării se poate traduce prin genocid. Senatorul acuză faptul că, pentru „Dreapta”, alocațiile, pensiile, salariile sunt doar „cheltuieli”. „Aceasta e «viziunea» și… «abordarea» dreptei NOCIVE! Genocidul…”

De cealaltă parte, spune senatorul de Caraș-Severin, viziunea PSD este ca nimeni să nu fie lăsat în urmă, mai ales în pandemie: „Să creștem veniturile populației ca să putem susține consumul și producția industriei locale, inclusiv prin programe precum FabricatînRomânia! Dreapta impune României austeritate în loc de prosperitate! PSD propune dezvoltare prin stimulare susținută a muncii și echitate economică pentru demnitate socială!”