Peisaj turistic de vis! Fiica unui lider PSD amenajează o spălătorie auto chiar pe malul Dunării!

Proiectul unui centru multicultural, în valoare de 4 milioane de euro, care urmează să ia naștere pe Strada Dunării, nu va fi umbrit doar de sediile partidelor politice PSD și PNL, care tronează impozante în fața kilometrului zero de la Moldova Nouă! În scurt timp, faleza Dunării va fi prevăzută și cu o spălătorie auto!

Liderii politici de la Moldova Nouă au hotărât, în cadrul ultimei ședințe ordinare a Consiliului Local, să dea curs cererii inițiate de Raluca Zaberca, fiica președintelui interimar al PSD de la malul Dunării – Nelu Zaberca – în privința aprobării scoaterii la licitație publică a unui teren aparținând domeniului public al orașului Moldova Nouă, teren care va fi închiriat în vederea amenajării unei spălătorii auto – în apropierea Punctului de Informare Turistică din orașul de pe Dunăre.


În expunerea de motive a proiectului, în calitate de administrator al societății SC MODCONSTRUCT SRL, principala motivare a închirierii terenului este caracterizată de intenția valorificării economico-financiare a suprafeței aflate în proprietatea Consiliului Local al orașului Moldova Nouă!

tm4ua media express de banat (100x1000px)

Ca atare, turiștii vor putea admira, în cadrul tabloului de poveste al falezei Dunării, marca Picasso de Moldova Nouă, nu doar o bibliotecă orășenească, un muzeu al Clisurii Dunării sau zona de promenadă, ci și spălătoria auto, care s-ar putea să le fie de folos până se dumiresc, la Punctul de Informare Turistică, ce anume mai pot vizita prin împrejurimi…

banner 970 x 250