Pe timp de caniculă Aquatim deschide trei puncte de hidratare în Timișoara

canicula
timisoara capitala 2023 Alisia Columbonet 1000x100

Odată cu instalarea caniculei, Aquatim a decis să vină în sprijinul timișorenilor prin deschiderea a trei puncte de hidratare în toate locațiile în care există program de relaționare cu publicul: Gheorghe Lazăr nr. 11 A, Enric Baader nr. 11 și Treboniu Laurian nr. 7.

Punctele de hidratare vor fi amenajate în corturi instalate special pentru a conferi umbră și vor fi dotate cu dozatoare de apă rece. Toți clienții societății sunt așteptați să se răcorească în aceste locuri gândite special pentru ei, la un pahar de apă sigură și o discuție amicală.

Punctele de hidratare vor deveni funcționale, în toate cele trei locații, de miercuri, 29 iunie. Ele vor funcționa pe toată perioada caniculară.

În egală măsură, reamintim că Aquatim gestionează fântânile publice din oraș, cu precizarea importantă că apa este analizată de către specialiștii Direcției de Sănătate Publică Timiș și ai Laboratorului Control Calitate Apă, din cadrul Aquatim, pentru verificarea conformării la cerințele legislației în vigoare.

Adresele și calitatea apei pot fi consultate la următorul link: https://www.aquatim.ro/informații-utile/calitatea-apei/

promovare banner maxagro

Apreciem sprijinul studenților voluntari de la Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară a Banatului, participanți la acest demers.

Vă recomandăm să vă hidratați corespunzător și să evitați deplasarea în orele cu temperaturi extreme!

CALL-CENTER/ DISPECERAT: 0356 914, program 24/7

publicitate tmc 640