PE SURSE. Ștefănescu se leapădă de PSD! Pentru totdeauna!

De la votul pentru desemnarea noului președinte PSD Reșița nimeni nu a așteptat vreo surpriză, pentru că Ioan Crina, fiind singurul candidat să-l înlocuiască pe penalul Stepanescu, chiar nu putea ieși pe locul doi. Pe surse, a ieșit însă la iveală că un membru marcant îi va lăsa pe social-democrați cu ochii în soare.

Demisia e deja scrisă, dar ar fi deocamdată păstrată la sertar. Până mai spre primăvară. După ce a sfidat tot PSD-ul, anunțându-și candidatura la Primăria Reșița ca independent chiar din sediul partidului, iar în plenul Consiliului Județean a anunțat că renunță la toate funcțiile pe care le deține în partid, Nicolae Ștefănescu se leapădă acum definitiv de Ion Mocioalcă. Surse bine înfipte în Organizația Județeană a PSD au susținut pentru Express de Banat că Ștefănescu va demisiona cel mai târziu în martie. Tot atunci ar renunța și la fotoliul de consilier județean. Pentru scurt timp! Și asta, pentru că fostului prefect din anii ’90 nu-i sună deloc rău funcția de președinte al Consiliului Județean. I-ar suna chiar mai bine decât cea de primar al Reșiței. Contactat pentru a comenta anunțata sa demisie, Ștefănescu nici nu a confirmat, dar nici nu a negat, semn că fum fără foc nu iese.

Lucrurile se pot lămuri la ședința Consiliului Județean de la finele lunii, când, așa cum ne-a obișnuit în ultima vreme, Ștefănescu ar putea detona bomba și confirma sursele pesediste ale Express de Banat.