„Pe Romeo Dunca l-au tocat ca pe cârnați! L-au terminat cu nervii!”

romeo dunca (4)

Rezultatele slabe de până acum ale președintelui Consiliului Județean Caraș-Severin sunt puse de Nelu Popa și pe seama faptului că bunul său prieten ar fi sabotat din interior, de către angajați ai instituției!

Romeo Dunca a mai lăsat din orgolii în ultima vreme, a renunțat să mai creadă că el e singurul corect și deștept din județ, a început chiar să asculte de unul, de altul, și au apărut și primele raze de soare în Consiliul Județean. Palide deocamdată, dar sunt primele semne de speranță. Primarul Reșiței i-a găsit circumstanțe atenuante lui Romeo Dunca și anticipează doi ani cu totul diferiți, doi ani în care sloganul „Dezvoltăm Caraș-Severinul!” să se regăsească în ceva concret.

Dacă ne uităm pe ce s-a întâmplat în Consiliul Județean în ultimii 2 ani o să vedem că Romeo Dunca este o victimă! L-au tocat ca pe cârnați, non-stop, 2 ani de zile, ședință de ședință! L-au terminat cu nervii! Au fost o armată: Popovici, Flavius Nedelea, Crina, mai nou a intrat și doamna judecător Stuparu, o femeie pe care eu o apreciez, de o capacitate intelectuală mare și nu mă așteptam să intre în aceste jocuri. Se pare că de la o vreme s-au mai liniștit puțin, dar Romeo nu a fost lăsat să își facă treaba. Am avut și eu la începutul primului mandat opoziție destul de agresivă. Voiam să iau depoul de tramvaie și nu voiau să voteze. Nu au vrut să accepte până nu au avut un viceprimar.”, a comentat primarul Popa la Express Live.

Dar nu Opoziția l-ar fi împiedicat cel mai mult pe Romeo Dunca să bifeze câte ceva din programul electoral cu care i-a convins pe cărășeni în 2020 să-l voteze într-un număr atât de mare, ci angajații din subordine. „Există forțe ostile în interiorul Consiliului Județean. Forțe care răspund la comenzile celor care au fost anterior acolo și pun bețe în roate. Dar se pare că lucrurile au început să se rezolve. Romeo Dunca a început să producă rezultate.

L-am sfătuit acum un an să facă un contract cadru multianual pentru reparații pe drumuri, ca să nu mai fie obligat ca la fiecare petic să scoată la licitație. I-am dat modele de la Brașov, Suceava și Oradea. A făcut acest contract cadru și încep să asfalteze drumuri județene pe măsură ce le intră bani și asta o să crească foarte mult vizibilitatea lui!”, a mai spus Nelu Popa.