Pe lângă ceilalți oameni din echipa președintelui Dunca, Luminița Jivan chiar e pregătită!

Constatarea îi aparține unui primar liberal, coleg de partid al președintelui Romeo Dunca, dezamăgit de echipa pe care acesta și-a format-o în Consiliul Județean Caraș-Severin.

Nicolae Orăvicean a făcut praf administrația Dunca și nu se așteaptă la semne de îmbunătățire a managementului nici de acum încolo. Și asta pentru că președintele Consiliului Județean nu s-ar fi preocupat să aducă lângă el oameni de valoare, ci controversați, oportuniști și slab pregătiți profesional. Notă discordantă ar face doar Luminița Jivan. Chiar dacă numirea sa în calitate de consilier personal al președintelui a provocat deranj în PNL, în primul rând din cauza trecutului social-democrat, din actuala echipă ar fi cam singura care poate contribui la dezvoltarea Caraș-Severinului, promisiunea din campania electorală a lui Romeo Dunca.

1000x100 casa brutarului
celtic transilvania 1000x100px

„Nu știu cât este doamna Jivan de penelistă, dar pesedistă nu mai poate fi. Are o șansă să dovedească. Știu că a ajutat foarte mult primarii din PSD. Să vedem dacă se implică și pentru primarii PNL! Singurul impediment ar fi apartenența la PSD, dar doamna Jivan are capacitate de efort, de muncă. Nu are ea o mare experiență administrativă, dar pe lângă ceilalți din jurul ei cred că este mai pregătită. Ea nu mai are perspective în PSD și trebuie să învețe să fie liberală sau să ajute și primarii PNL. Nu este un personaj negativ, dar trebuie să confirme și să ne convingă că poate să fie și liberală.”, a comentat primarul comunei Berliște.

banner maxagro