Pe Dumbrăvița se stă, pe Giarmata se supervizează. CJT dă 600.000 de lei pentru monitorizarea lucrărilor

drum giarmata

În timp ce lucrările de lărgire la 4 a benzi a drumului spre A1 prin Dumbrăvița nici nu au început, pentru tronsonul al doilea, de la centura Timișoarei până la autostradă, CJT caută un supervizor. Șantierul ar trebui reluat în primăvară.

Licitația vizează „Servicii de supervizare (asistență tehnică – dirigenție de șantier) a contractelor de execuție a lucrărilor în cadrul proiectului <<Modernizare DJ 691: lărgirea la 4 benzi a sectorului km 2+725 (sens giratoriu)-Centura Timișoara și Centura Timișoara- Autostrada A1 (km. 12+975)>>”.

Consiliul Județean Timiș pune la bătaie peste 600.000 de lei. Firma care va primi contractul va trebui să monitorizeze atât șantierul, cât și starea drumului în timpul garanției. Sunt clauze foarte clare.

Vor fi supervizate,: „modernizarea/lărgirea drumului; racordarea cu străzile laterale și amenajarea acceselor la proprietăți; amenajarea sensurilor giratorii; elemente de siguranța circulației; iluminat în sensurile giratorii – intervenții la rețele electrice; intervenții la rețele de gaz – intervenții la rețele telecomunicații; intervenții la rețeaua de troleibuz”.

gif card de energie dacus 1000x100 Brantner 1000x100px

Proiectul de 15 milioane de lei presupune lărgirea la 4 benzi a drumului pe o lungime de 7 kilometri și se vor amenja piste de biciclete pe 5,8 kilometri. Se vor amenaja sensuri giratorii iluminate, accese la proprietăți, trecerea la nivel cu calea ferată sau scurgeri pentru apele pluviale.

Companiile interesate se pot înscrie la licitație până în 20 februarie.

1000x100 (4) publicitate si promovare online banner maxagro STPT job 1000x200
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/