Pe cine a călcat în picioare Cătălin Radu

Incidentul care a avut loc la sala de sport din oraș i-a marcat pe cei care au fost de față la sângeroasa scenă. Cătălin Radu nu s-a mulțumit doar să îl doboare pe adversarul său, ci l-a călcat în picioare, în ciuda faptului că acesta nu mai schița vreun gest.

Tânărul de 24 de ani pe care toți martorii oculari ai evenimentului l-au crezut mort după ce controversatul om de afaceri l-a trântit la pământ are o firmă de contabilitate. Alex Axa deține propria afacere de mai mulți ani, iar cei care îl cunosc spun că într-o perioada era chiar un apropiat al șefului clubului Bambbo. Tocmai de aceea, incidentul i-a surprins pe martorii oculari. Asta mai ales că Alex Axa era un client fidel al discotecii, unde de fiecare dată își dădea mâna cu cel care l-a lovit la finele lunii martie.

Potrivit declarației pe care martorii au dat-o la poliție, se pare că incidentul a izbucnit spontan, fără ca tânărul de 24 de ani să îi adreseze vreo vorbă controversatului om de afaceri. Asta i-a determinat să creadă că altercația a pornit pe fondul unor răfuieli mai vechi. Cert este că niciunul dintre cei care au participat la incident nu a avut curaj să anunțe poliția și nici să sune la ambulanță.

Alex Axa a fost trântit la pământ cu un pumn, după care nu s-a mai mișcat. Faptul că l-a doborât nu l-a mulțumit pe Cătălin Radu, iar, așa cum se observă pe imaginile surprinse de camera instalată în sală, omul de afaceri i-a sărit cu picioarele pe cap de mai multe ori. Plină de sânge, victima a rămas nemișcată, după care s-a ridicat cu greutate și a mers la toaletă să se spele. Acela a fost momentul în care forțele de ordine au ajuns la sala de sport.

 

 

banner 1000 x 100 hd

Comments

 1. Florina Urziceanu says:

  Pai si daca nu il cunosti personal, de ce vorbesti de el?

 2. palmira says:

  ba nebunule dar ce tupeist esti tu ?1? cum vb mey cu oamenii? mie se pare ca ai scapat de la zoo sau asa esti tu ? pe viitor uita-te in oglinda prima data si fa niste exercitii de dictie apoi adreseaza-te, unor oamenii carora nu le ajungi nici la degetul mic, vai cat esti de slab ….:))))

 3. Florina Urziceanu says:

  Nu-ti bate capul cu el “palmira”. Mai are mult pana va invata ceea ce reprezinta educatia sau valorile morale.E atat de simplu sa-ti iei un pseudonim si sa te simti puternic in lumea virtuala vorbind despre oameni pe care nu-i cunosti.Noi nu-l jignim, il tratam ca pe un om, in speranta ca lucrul acesta ii va da de gandit in ceea ce priveste comportamentul sau copilaresc si rautacios.

 4. Guest says:

  PALMIRA CRED CA AM SA FAC NISTE EXERCITII DE DICTIE PE FATZA TA CUM AU FACUT UNII SI ALTZII PE AICI PRIN ORAS CU TINE :))

 5. eu says:

  du-te sa iti iei tratamentul ca nu te poti controla:))))) sa nu faci vreo criza,,,, batman :)))))