Paznicii muzeelor din Timișoara primesc haine noi în pragul anului titlului Capitalei Europene a Culturii

uniforma 1

Prima impresie contează, spun reprezentanții administrației județene, așa că le-au cumpărat uniforme noi, personalizate, celor care păzesc instituțiile de cultură din subordinea CJT, în perspectiva TM2023. 

„Personalul de securitate al muzeelor Consiliului Județean Timiș beneficiază de noi uniforme, adaptate tendințelor și nevoilor, demne de nivelul celor mai mari trei instituții culturale din Timișoara. Anul 2023 va aduce un număr mare de turiști, iar colegii noștri de la pază sunt primii care îi vor întâmpina. Imaginea lor, precum a tuturor factorilor implicați, este importantă, având în vedere rolul pe care îl au în relația cu publicul.”, a declarat Alexandru Proteasa, vicepreședintele CJ Timiș.

uniforma 2

Vestimentația de serviciu este destinată celor peste 50 de agenți de securitate de la Muzeul Naţional de Artă Timişoara, Muzeul Naţional al Banatului, Bastion și Muzeul Satului Bănăţean. Aceasta a fost realizată de Direcția de Prestări Servicii a CJT, instituție care asigură serviciile de pază.