Pavel Aghescu: Dacă doriți ieșirea din mocirla în care ne-am adâncit sub conducerea Ayatollah-ului de zonă cu clica lui penală, haideți la vot!

Societatea civilă Agora Cărășeană, prin vocea președintelui Pavel Aghescu, a lansat un mesaj cetățenilor cu drept de vot din Caraș-Severin!

„Stimați concetățeni ai Banatului de Munte, dacă doriți stoparea căderii economico-sociale a județului Caraș-Severin și ieșirea din mocirla în care ne-am adâncit în perioadele de conducere ale așa-zisului Ayatollah de zonă cu clica lui penală, vă rugăm haideți la vot în 11 decembrie 2016 pentru a da legitimitate aleșilor pentru care optăm. Numai așa putem demonstra că ne pasă de mersul cetății și să instituim în Caraș-Severin o piață a democrației în care se implică pentru mai binele populației cărășene. Rugăm cu insistență administrațiile locale, primarii de comune, orașe, municipii să se implice mai mult în organizarea alegerilor parlamentare, să fie promotorii chemării la vot a membrilor comunităților pe care le reprezintă, iar instituțiile abilitate să vegheze la legalitatea și corectitudinea votării”, e mesajul transmis de Pavel Aghescu.