Paul Purea: „Știți câte gropi sunt în Almăj?! 100.000! Drumurile din Caraș-Severin seamănă cu drumurile din epoca dacilor și romanilor!”

Consilierul județean PMP Paul Purea le-a bătut obrazul colegilor de plen care s-au trezit să vorbească despre sifonarea banului public și starea proastă a drumurilor, dar l-a atacat și pe fostul președinte al Consiliului Județean, Sorin Frunzăverde!

Doctorul Purea a diagnosticat drumurile din Valea Almăjului abia după ce a numărat fiecare groapă și atrage atenția că există un drum județean care nu mai suportă nicio amânare a lucrărilor de reparații, pentru că acolo se moare cu zile. „A fost o campanie groaznică făcută de Consiliul Județean până acum. Ca prioritate trebuie făcut drumul de la Șopotu Nou la Bozovici! Nu numai din punct de vedere turistic, ci medical. Știți câte gropi sunt în Almăj? 100.000! Nicicare nu le-ați numărat! Eu le-am numărat, sunt 20 pe suta de metri! USL-ul se lăuda cu șeful lui de atunci cu drumurile modernizate, cu drumurile extraordinare din Caraș-Severin. Nu a fost așa. Drumurile din Caraș-Severin se aseamănă cu drumurile din epoca dacilor și romanilor!”, a afirmat Paul Purea.