Patru șoferi drogați sau băuți prinși în 24 de ore în Caraș-Severin

Polițiști în trafic seara.
promovare online Timisoara Casa Auto

Patru persoane aflate sub influența alcoolului sau a drogurilor au fost prinse la volan în ultimele 24 de ore conducând pe drumurile din Caraș-Severin.

Polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Caraș-Severin continuă acțiunile pentru depistarea celor care conduc autovehicule sub influența alcoolului și a drogurilor, prevenind astfel accidentele rutiere produse din această cauză.

Ieri, la ora 18.18, polițiști de la Biroul Rutier Reșița au oprit pentru control, pe strada Calea Caransebeșului, un autoturism condus de un bărbat de 33 de ani din Reșița, care a fost testat cu aparatul drugtest, rezultatul fiind pozitiv pentru cocaină.

În cursul nopții, la ora 00.36, tot polițiștii de la Biroul Rutier Reșița au depistat un tânăr de 19 ani, din comuna Ticvaniu Mare, în timp ce conducea un autoturism pe strada Sportului din municipiu, fiind sub influența substanțelor psihoactive. Aparatul a indicat rezultat pozitiv pentru amfetamină.

promovare banner maxagro

La ora 01.00, polițiști de la Poliția Orașului Moldova Nouă au oprit pentru control, pe strada Sfânta Varvara din oraș, un autoturism condus de un tânăr de 22 de ani, din localitate, care se afla sub influența substanțelor psihoactive. Testarea a indicat rezultat pozitiv pentru THC.

Tot după miezul nopții, polițiștii din Oțelu Roșu au depistat un șofer care conducea un autoturism pe strada Hațegului din oraș, aflându-se sub influența alcoolului. Bărbatul de 55 de ani din comuna Zăvoi avea o alcoolemie de 0,97 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Toate persoanele depistate la volan sub influența substanțelor psihoactive sau a alcoolului au fost conduse la spital unde le-au fost prelevate mostre biologice, iar polițiștii continuă cercetările în cadrul dosarelor penale întocmite pentru săvârșirea infracțiunilor de conducere a unui autovehicul sub influența influența alcoolului sau a altor substanțe.

publicitate tmc 640