Patru cazuri noi de coronavirus și trei decese în Caraș-Severin

Pandemia de coronavirus pare tot mai departe. Cifrele raportate de la o zi la alta arată că am învins inamicul invizibil. Doar 4 cazuri noi au fost confirmate în Caraș-Severin în ultimele 24 de ore. Mai sunt active 10 focare, iar peste 30 de localități nu au mai înregistrat niciun caz de COVID-19 în ultimele 14 zile. Doar numărul deceselor se menține ridicat, prin comparație cu celelalte aspecte.

Patru oameni s-au îmbolnăvit, iar 3 au decedat în ultimele 24 de ore. Asta ar fi pe scurt situația actualizată a coronavirusului în Caraș-Severin. Potrivit Direcției de Sănătate Publică a județului Caraș-Severin, cele trei decese sunt: o femeie de 88 de ani din Ciclova Română, decedată la spitalul din Reșița, cu HTA, insuficiență renală și circulatorie, o femeie de 76 de ani din Prigor, decedată tot la Reșița, cu afecțiuni cardiace și diabet zaharat și o femeie de 34 de ani din Bocșa, decedată la Reșița, fără comorbidități cunoscute.

De la debutul pandemiei, 11.380 de cărășeni s-au îmbolnăvit, iar 654 au decedat. În prezent sunt internați la ATI 16 pacienți (10 la Reșița și 6 pozitivi + un suspect la Caransebeș).

leader board 728 x 90 px

La capitolul focare, mai sunt active 10, dintre care 9 sunt focare familiale, iar unul s-a înregistrat într-o companie din Reșița. Focarele totalizează 34 de cazuri.

31 de comune din județ nu au mai înregistrat nicio infectare în ultimele 14 zile.

Incidența cazurilor de COVID-19 este astăzi de 0,76 la mia de locuitori în Caraș-Severin.