UPDATE. Patronul de la Aurora, găsit fără viață!

dumitru seicaru
casinoherculane by sungarden alv bannerexpressbanat resita 1000x100px ian24

Dumitru Șeicaru a fost găsit în această după-amiază fără suflare. Se pare că patronul Restaurantului Aurora din Reșița ar fi fost implicat într-un accident de circulație.

Potrivit primelor informații, mașina lui Dumitru Șeicaru a fost găsită în urmă cu puțin timp într-o râpă, pe drumul dintre Carașova și Anina. Bărbatul de 64 de ani este decedat.

La ora publicării acestui articol, polițiștii cărășeni încă fac cercetări la fața locului.

Dumitru Șeicaru a fost văzut ultima dată în Vinerea Neagră. De atunci, atât el, cât și mașina au fost de negăsit.

UPDATE, ora 15.30

Având în vedere faptul că la fața locului nu se văd urme de frânare, este luată în calcul posibilitatea ca bărbatului să i se fi făcut rău la volan, fapt care va fi confirmat sau infirmat în urma necropsiei. Trupul a fost găsit în exteriorul autoturismului, la câțiva metri distanță.

UPDATE, ora 16.30

Se pare că Dumitru Șeicaru venea cu mașina dinspre Anina, iar la un moment dat, în curbă, fix într-o porțiune fără parapet, a pierdut controlul volanului, iar mașina a zburat câțiva metri în râpă.

Descoperirea a fost făcută de un prieten de-al fiului victimei, în timpul căutărilor.

promovare banner maxagro Muzeul TM

img 20220427 wa0003

img 20220427 wa0010

img 20220427 wa0007

UPDATE, ora 22.40

Polițiștii cărașeni anunță că mașina și trupul bărbatului au fost descoperiți într-o râpă (zonă greu accesibilă, cu o diferență de nivel de aproximativ 8 metri).

„Din cercetările efectuate a rezultat faptul că autoturismul se deplasa din direcția Anina către Reșița, ar fi părăsit partea carosabilă prin stânga sensului de mers, conducătorul auto fiind proiectat în afara habitaclului.”, spun reprezentanții IPJ Caraș-Severin.

Polițiștii desfășoară cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă în vederea stabilirii cauzelor și împrejurărilor producerii accidentului rutier.

STPT job 1000x200
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/