Patronii teraselor de pe centrul Caransebeșului păsuiți de chirie

Agenții economici care dețin în chirie terasele de pe centrul municipiului Caransebeș nu vor fi taxați pe perioada cât sunt în vigoare ordonanțele militare care interzic desfășurarea activității în zonele aglomerate.

Consilierii locali din municipiul de pe Timiș și Sebeș, reuniți în ședință de lucru au decis prin vot suspendarea obligației de plată a chiriei pentru terenurile cu destinație terase aflate în zona centrală a urbei, proprietatea municipiului, închiriate agenților economici, a căror activitate este suspendată în baza Ordonanței Militare nr 1/2020, privind măsurile de primă urgență luate pentru aglomerațiile de persoane și circulația tranfrontalieră a unor bunuri, pe perioada instituirii stării de urgență în România.

În această situație sunt câțiva patroni, care nu și-au mai putut deschide tarasele pe centrul municipiului. Suspendarea obligației de plată a chiriei se efectuează la cererea agenților economici.

Mi se pare de bun simț în această perioadă să scutim agenții economici care nu au activitate, pentru că terasele nu s-au deschis în acest an, din cauza pandemiei”, a menționat primarul Felix Borcean.