Patrice și Wilkinson, printre artiștii anunțați la Codru Festival

festivalul codru timisoara
po 1000x100px (3) untitled design set 970x90 px

Codru Festival anunță primele nume pentru ediția de anul acesta. Patrice, Wilkinson, Vama, Erika Isac, Oscar și Puya vin la Pădurea Bistra de lângă Timișoara.

Pentru al doilea an consecutive, Codru Festival este în top 10 festivaluri din Europa – categoria Best Medium Festivals şi pune Timișoara pe harta celor mai bune festivaluri internaționale.

Patrice, artistul german de origine sud-africană, este cunoscut pentru muzica sa care îmbină reggae, soul și folk. Acesta a lansat numeroase albume și single-uri precum „Soulstorm” și „Sunshine”.

Wilkinson, DJ și producător britanic, este renumit pentru producțiile sale de drum and bass. Albumul său de debut „Lazers Not Included” a conținut și hitul „Afterglow”. De-a lungul timpului, DJ-ul a remixat piese a mai multor artiști cunoscuți cum ar fi Ed Sheeran, Calvin Harris, Rag’n’Bone Man și mulți alții.

Vama, Erika Isac, Oscar și Puya vor completa atmosfera în cele trei zile de festival.

„Va fi un weekend animat de concerte live și apusuri de neratat. În plus, avem pregătite numeroase alte surprize. Credem că anul acesta vorbim despre una dintre cele mai importante ediții Codru Festival. Spre deosebire de ultimii ani, ediția aceasta se va desfășura într-o locație nouă, inedită. Atât putem spune momentan”, a declarat Victor Balaniuc, co-fondator și general manager Codru Festival.

stiri si publicitate casino herculane by sungarden stiri si publicitate gif card de energie dacus 1000x100
publicitate in Stiri de Timisoara si Resita gif card de energie dacus 1000x100

Biletele de Early Bird, la un preț special, au fost puse în vânzare pe site-ul organizatorilor www.codrufestival.ro și pe site-ul partenerilor www.entertix.ro. Prețul este de 49 de euro, iar în zilele evenimentului va crește până la 149 de euro.

Codru este o punte între artă și natură. Este primul festival eco-friendly din România și în urma fiecărei ediții a fost organizată cel puțin o sesiune de plantare de copaci. Până acum s-au plantat peste 45.000 de puieți în Pădurea Bistra și în alte zone din județul Timiș.

Ediția din 2023 a adus împreună peste 70.000 de oameni. În jurul celor cinci scene amenajate la Pădurea Bistra, festivalierii au cântat și au dansat pe muzica artiștilor preferați din toate genurile muzicale, de la heavy metal, reggae, hip-hop, folk, până la trap.

 

 

versay aprilie 980x120 px banatica 1000x100
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/