Pași noi pentru înființarea unui centru de zi pentru copii la Oțelu Roșu

centru copii otelu rosu
stiri Timisoara Cuib de vise 1000x100

Se caută constructor pentru centrul de zi pe care autoritățile din Oțelu Roșu îl ridică pentru copiii aflați în risc de separare de părinți. 

Direcția de Asistență Socială din cadrul Primăriei Oțelu Roșu a scos la licitație lucrările de execuție pentru obiectivul de investiții „Reabilitare și extindere Corp clădire C4 existent și amenajări exterioare pentru înființare centru de zi pentru copii Oțelu Roșu”, pentru care a fost obținută o finanțare europeană, prin Programul Național de Redresare și Reziliență.

Centrul este destinat copiilor aflați în risc de separare de părinți, și va fi deschis într-o clădire nouă care urmează să fie ridicată pe Strada Republicii din orașul de pe Valea Bistrei. Noul corp va fi, de fapt, o prelungire a cantinei sociale, care va fi reabilitată și ea cu această ocazie.

 Stiri angajari Timisoara STPT job 1000x200

Pentru acest proiect, contractul de finanțare a fost semnat la începutul anului, în luna ianuarie, iar acum reprezentanții Direcției de Asistență Socială Oțelu Roșu caută constructor pentru a putea demara cât mai repede lucrările. Valoarea estimativă a investiției, potrivit anunțului lansat în SEAP, este de 1.419.701 lei. Termenul limită pentru primirea ofertelor ori a cererilor de participare din partea constructorilor interesați de această lucrare este 9 iulie.

La finalul investiției, centrul de zi de la Oțelu Roșu va oferi copiilor aflați în risc de separare de părinți un spațiu pentru servicii sociale, activități recreative și educative.

Stiri Timisoara Muzeul TM Stiri Timisoara
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/