Pasarela ce traversa calea ferată în zona gării Lugoj, demolată

demolare pasarela
stiri si publicitate cu Casino Herculane by sungarden

Demolarea pasarelei ce lega strada Bârzavei de strada Mocioni este în grafic. În locul vechii căi de acces va fi construită una nouă. Conform planului, întreaga zona a gării, inclusiv staţia CFR Lugoj, va fi reabilitată.

Locuitorii din acea zonă a oraşului au atras atenţia de mai multe ori asupra stării de degradare a Pasarelei CFR, însă până acum nici una dintre administraţiile oraşului nu a reuşit să o repare. Asta şi pentru că regimul ei juridic nu a fost foarte clar în ce priveşte proprietarul, pasarela fiind pasată între administraţia lugojeană şi regionala CFR.

Termenul de execuție se întinde pe o perioadă de trei ani, iar lucrările sunt  programate să înceapă în vara acestui an. Există însă posibilitatea ca acest termen să fie prelungit cu încă un an. CFR Infrastructură are în plan să reabiliteze mai multe treceri de cale ferată din județul Timiș. Regionala CF Timișoara va aloca aproape 10 milioane lei pentru siguranța la trecerile de nivel cu calea ferată din șase locații. Cinci dintre ele sunt în județul Timiș, cele mai multe în zona Lugoj – Făget – Buziaș.

promovare banner maxagro Stiri cu Muzeul din Timisoara

Este vorba de liniile CF Lugoj – Sinia (Sinersig), Simand – Nădab, Coșteiu Mare – Lugoj, Timișoara Nord – Cărpiniș, Lugoj – Buziaș și stația CF Cărpiniș. Sursa de finanțare pentru aceste obiective de investiții este bugetul de stat.

Stiri si Publicitate, joburi in Timisoara si Resita STPT job 1000x200 Stiri si Publicitate in Timisoara si Resita 1000x100 edb
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/