Partidele se mută în casă nouă! USR și AUR vor avea sedii situate ultracentral în Lugoj

cladire psd pnctd aur
1000x100 (2) untitled design set 970x90 px

Consiliul Local a decis închirierea a două spații pentru partidele politice. Filialele locale ale USR și AUR vor avea la dispoziție sedii situate ultracentral, spațiile fiind închiriate fără licitație.

În cererea adresată Consiliului Local al municipiului, președintele USR Lugoj, Erwin Floroni, a specificat că formațiunea pe care o conduce are 335 de membri, dintre care trei sunt consilieri locali. El a solicitat cu celeritate alocarea unui spațiu corespunzător numărului de membri și de reprezentanți în Consiliul Local.

USR a primit spațiu la parterul imobilului Pro Arte, situat pe strada Mocioni nr. 3, în apartamentul 18. Conform raportului de evaluare întocmit în cursul lunii iulie 2022, valoarea minim a chiriei a fost stabilită l 6,44 euro / mp / lună. Pentru întreaga suprafață, chiria este de 339 euro pe lună, respectiv 4.068 euro pe an.

1000x100 (4)

La rândul ei, Alianța pentru Unitatea Românilor a depus cerere pentru alocarea unui spațiu care să deservească activității partidului, pe raza municipiului Lugoj. AUR a primit spațiu în clădirea istorică de lângă Poliția Lugoj, clădire care mai adăpostește sedille Foto Studio și ale partidelor PSD și PNȚCD. Apartamentul cu nr. 4 are două camere, boxă și grup sanitar și are o suprafață de 43.93 mp. A fost închiriat la o sumă de 205 euro pe lună (4,66 euro / mp / lună), respectiv 2.460 euro pe an.

Contractele pentru cele două sedii prevăd închirierea pentru un an, cu posibilitatea de prelungire anuală, prin act adițional. Până acum, atât USR, cât și AUR, își aveau sediile în spații deținute de particulari.

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/