Parlamentarii Jaro Marșalic și Dumitru Rujan fac lobby la București pentru Măureni!

Zilele acestea, cei doi deputați PNL s-au așezat la masa discuțiilor împreună cu primarul Brian Filimon, care s-a deplasat în Capitală în vederea atragerii surselor de finanțare necesare pentru dezvoltarea comunității sale.

După discuțiile purtate pe marginea viitoarelor proiecte, Jaro Marșalic și Dumitru Rujan l-au însoțit pe primarul comunei Măureni la Ministerul Dezvoltării și la Compania Națională de Investiții, unde a avut loc o nouă întâlnire, de această dată cu secretarul de stat Andrei Ungur. Întâlnirea a avut ca scop discuții legate de oportunitatea de finanțare pe Programul Național de Redresare și Reziliență, viitoarele Programe Operaționale, precum și modul de finanțare a noilor obiective prin Compania Națională de Investiții și alte programe.

După vizita de la Ministerul Dezvoltării, Brian Filimon a ajuns în biroul senatorului Marcel Vela, care l-a asigurat încă o dată pe edilul-șef de întreaga sa susținere. „Gândesc în perspectivă pentru dezvoltarea comunității, iar pentru acest lucru este nevoie de multă implicare în echipă și interes maxim! Le mulțumesc domnilor deputați Dumitru Rujan și Jaro Marșalic pentru că m-au însoțit și primit cu căldură și am mers împreună la aceste instituții! Ca întotdeauna, președintele PNL, senatorul Ion Marcel Vela, a răspuns pozitiv când a venit vorba de comuna Măureni și satul Șoșdea și, nu în ultimul rând, îi mulțumesc secretarului de stat Andrei Ungur, prietenul de nădejde de la Ministerul Dezvoltării!”, a declarat primarul comunei Măureni, Brian Filimon.