Părintele Constantin Necula vine la Timișoara, la conferința „Cultura tinereții în Hristos”

constantin necula

Timișorenii sunt invitați luni, în 19 septembrie, de la ora 18, la conferința „Cultura tinereții în Hristos”, susținută de părintele Constantin Necula. Evenimentul este organizat de Centrul de Cultură și Artă al Județului Timiș, iar intrarea este liberă.

Conferința „Cultura tinereții în Hristos” va avea loc sala de spectacole a CCAJT. Accesul se va face pe bază de invitații, care vor fi disponibile din 12 septembrie, la sediul CCAJT, str. E. Ungureanu, nr. 1. Numărul de locuri este limitat.

„Cum construim o cultură în Hristos? Evitând cultura sau convertindu-i energiile la cunoaștere a lumii, la trăirea în Hristos a ethosului gândirii în care trăim? Nu sunt doar întrebările provocatoare de răspunsuri. Ci viața, viața este o perpetuă provocare. Cum răspunzi, în Hristos Iisus, la goana după fericire fără să uiți că El este Fericirea? A fi tânăr: adevăr sau provocare. Aceasta este linia de gând a convorbirii de seară.”, a spus preotul Constantin Necula.

Preotul Constantin Necula este o personalitate recunoscută în peisajul cultural românesc și în lumea ortodoxiei. El este prodecanul Facultății de Teologie Ortodoxă „Sfântul Andrei Șaguna” din Sibiu, a susținut sute de conferințe și interviuri în care a propovăduit iubirea și valorile creștine și a scris cărți care au avut un impact deosebit în rândul cititorilor.

cultura tineretii