Parcări amenajate din bani… de piaţă

Serviciul Public Piața Gugulanilor vine cu reparații și reabilitări a zonei parcărilor de pe strada Dâlmei și intrarea în zona Bazarului. Măsurile sunt luate după reparațiile efectuate pe strada Dâlmei de către Hidroconstrucția și Serviciul Public de Reparații și Întreținere, ca urmare a lucrărilor de introducere a rețelei de canalizare de către Aquacaraș prin Hidroconstrucția.

Au fost montate pavele pe toată lungimea celor 35 de locuri de parcare, s-a refăcut zona de acces în bazar cu pavele, s-a delimitat zona din fața scenei unde se organizează festivalul Toamna la Gugulani și s-a amenajat zona de intrare spre toaleta publică, lucrări care au costat 36.000 de lei, bani proveniți din bugetul de autofinanțare al Pieței Gugulanilor.

Lucrările de modernizare nu se opresc aici, ne precizează șefa biroului din cadrul Serviciului Piața Gugulanilor, Luminița Verdeș.

leader board 728 x 90 px

„În luna iunie am încheiat un contract cu o firmă de proiectare pentru întocmirea documentației tehnico-economice pentru reabilitarea pieței de vechituri. Am gândit încă de acum doi ani o construcție metalică ca și cea din zona de legume, cu pavele, ca o hală acoperită, după care vom cumpăra mobilier din fibră, cu dulap de depozitare marfă, pentru ca toți comercianții să nu mai fie nevoiți să își care marfa în fiecare zi de joi când este târg la Caransebeș. De asemenea, hala va avea pază, pentru a nu fi probleme”, ne-a declarat Luminița Verdeș, care ne-a mai precizat că pentru această investiție are programat în bugetul pieței aproximativ 65.000 de euro.