Parcare pe un teren dezafectat din zona Girocului din Timișoara

parcare in locul unui teren dezafectat din timisoara 1

O parcare modernă, cu aproape o sută de locuri, va fi amenajată în cartierul Girocului din Timișoara, pe un teren dezafectat.

Locuitorii din cartierul Giroc vor avea parte de o investiție importantă. Primăria Timișoara anunță că în zona străzii Martir Ioan Stanciu va fi amenajată o parcare modernă cu 80 – 90 locuri, spații verzi și arbori, platformă pentru pubele și adăpost pentru biciclete. Noua parcare va fi construită în locul unui teren dezafectat care aparține primăriei. Construcțiile aflate în acest moment pe terenul respectiv vor fi demolate.

De lipsa locurilor de parcare mi-au vorbit jumătate din locuitorii cu care m-am întâlnit în noiembrie în Girocului. Este o problemă reală pentru conducătorii auto, pentru pietoni și chiar și pentru curățenia pe străzi sau praful care se formează când spațiile verzi devin zone noroioase. Le-am spus și lor atunci: aici realizăm o parcare. Am semnat dispoziția de demolare, începem în cel mai scurt timp să dăm jos niște ruine și să amenajăm locuri de parcare în loc. În Girocului mai avem o zonă vizată unde să intervenim”, a afirmat primarul Dominic Fritz.

caetier giroc Timisoara

gif card de energie dacus 1000x100 Brantner 1000x100px

Potrivit reprezentanților primăriei, parcarea va fi realizată cu dale înierbate, de beton și se află la intersecția Martir Ioan Stanciu cu Cosminului. Amenajarea include iluminat stradal, plantarea a 27 de arbori și accese pietonale pentru locuitori.

Dominic Fritz a semnat dispoziția de demolare, urmând ca echipele Primăriei Timișoara să înceapă lucrările cât mai curând.

publicitate si promovare online banner maxagro
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/