„Parcă suntem în Ziua Cârtiței în ceea ce privește scandalurile de la Consiliul Județean”

andrei plujar (11)
banner publicitar

Mandatul lui Romeo Dunca este caracterizat de scandal continuu, în timp ce cărășenii se confruntă cu aceleași probleme, spune președintele USR Caraș-Severin.

Scandalul fără sfârșit cu managerul Spitalului Județean de Urgență Reșița aduce doar deservicii cărășenilor care l-au ales în funcție pe Romeo Dunca sperând că acesta va pune lucrurile în mișcare și va face treabă care să se vadă după cei 4 ani de mandat.

„Telenovelă care nu se mai sfârșește. Până la urmă cred că și cetățenii s-au săturat de aceste probleme. Până acum ce definește cel mai bine mandatul domnului Romeo Dunca este scandalul acesta nesfârșit, în timp ce problemele Spitalului Județean au rămas aceleași, pacienții se confruntă de multe ori cu aceeași lipsă de medicamente, cu aceleași lipsuri și, așa cum ne trezim astăzi, după 6 ani, cu OUG 13 indexat, parcă suntem în Ziua Cârtiței și în ceea ce privește scandalurile de la Consiliul Județean. Nu se mai finalizează, nu se mai termină, și noi rămânem cu aceleași nevoi și lipsuri.”, a opinat Andrei Plujar.