Paradisul cărților, la o nouă ediție! Salonul Bookfest își deschide porțile la începutul lunii aprilie

Iubitorii de lectură au din nou șansa să facă un adevărat „shopping” de cărți bune, la ediția a VIII-a a Salonului Bookfest. Târgul de carte va avea loc în perioada 4-7 aprilie, la Centrul Regional de Afaceri Timișoara, iar organizatorii promit din nou o ofertă vastă, cu prețuri promoționale.

Organizatorii promit peste 25.000 de volume, cu reduceri între 10-80% din prețul la care cărțile se pot achiziționa din librării. În total, vor fi 30 de expozanți. Printre personalitățile invitate la eveniment se numără Gabriel Liiceanu, Horia-Roman Patapievici, Șerban Foarță, Cristian Tudor Popescu, Radu Paraschivescu, Sebastian Lăzăroiu, Tatiana Niculescu, Dan Pavel, Mircea Mihăieș, Marcel Tolcea sau Smaranda Vultur.

În programul evenimentului se regăsesc întâlniri de marcă, lansări de carte și sesiuni de autografe la care vor participa cele mai importante personalități culturale ale literaturii române ale momentului. Pe lângă literatură, se vor găsi și cărți pentru copii și auxiliare educaționale.

Editurile prezente la Bookfest sunt ALL, Arco Iris, Ars Longa, Art, Brumar, Casa, Corint, Curtea Veche Publishing, Datagroup, Gama, Gremiul Levantin, Editura Universității de Vest, Editura Universității din București, Hasefer, Herald, Humanitas, Humanitas Fiction, Litera, Nemira, Niculescu, Nomina, Paralela 45, Polirom, RAO, Ratio et Revelatio, Trei — distribuitori de carte precum Astro, Okian și librăriile „Cartea de Nisip” și „La Două Bufnițe” din Timișoara, distribuitori de muzică (Byton), dar și distribuitori de jocuri interactive pentru copii precum Happy Color, Lex Grup și Ludicus Games.

Salonul de Carte Bookfest Timișoara este organizat de Asociaţia Editorilor din România, sub egida Federației Editorilor din România.