Paradisul bucuriei se mută la Herculane. Yupi Fest bate la ușă!

herculane
po 1000x100px (3)

Au mai rămas doar 4 zile până când se vor deschide porțile festivalului care vă aduce zâmbete, mișcare în natură și momente de neuitat. Valea Cernei este pregătită să vă cucerească.

Sfârșitul acestei săptămâni va fi de neuitat, spun organizatorii Yupi Fest, festivalul perfect pentru întreaga familie, unde veți descoperi o varietate de activități atractive, mâncare delicioasă și o atmosferă de festival ce vă va cuceri. Proiectul Yupi Fest s-a născut din dorința de a crea un eveniment cosmopolit și cu un suflu nou, care sa devină un punct de atracție pentru iubitorii de activități în aer liber, cu accent pe familiile cu copii și turiștii care vin în Herculane la relaxare sau tratament și caută în același timp un festival care vă îndeamnă la bucurie, mișcare în natură și interacțiune.

Herculane se transformă într-un paradis al bucuriei și distracției, între 23 – 25 iunie

Primul festival de acest gen din Herculane și din regiunea Banatului, cu dorința de a deveni o tradiție la începutul verii, urmărește să crească de la an la an și să fie inclus în calendarul evenimentelor regionale din Banat și al festivalurilor la nivel național, precum și promovarea stațiunii de pe Valea Cernei.

Ce vă așteaptă la Yupi Fest?

1000x200 dacus 02
✅ Activități distractive: parada mascotelor, jocuri și concursuri
✅ Activități sportive pentru toate vârstele
✅ Ateliere creative și activități pentru copii și adulți
✅ Moment de relaxare și mindfulness în spațiile verzi, cu priveliști spectaculoase
✅ Delicii culinare din bucătăria locală și de la comercianți români
✅ Bazar plin de culoare, cu suveniruri și produse specifice

Yupi Fest este o oportunitate unică de a petrece timp de calitate într-un cadru minunat și de a crea amintiri de neuitat împreună cu cei dragi, este un eveniment ce stă sub organizarea Asociației Pro Turism Herculane și Primăriei Băile Herculane, cu susținerea Direcției Județene pentru Sport și Tineret Caraș-Severin și Asociației Locus – Herculane Project.

Program festival: 23 -25 iunie
Vineri, 23 iunie: 16:00 – 22:00
Sâmbătă, 24 iunie: 10:00 – 22:00
Duminică, 25 iunie: 10:00 – 12:00

yupi fest 2

Express de Banat este partener media al acestui eveniment.

Banner night theater LightsON TM 2023 1000x100px