Pantofi de bărbați care arată bine cu denim ușor

pantofi barbati img principal
explo 1000x200

Când vine vorba de pantofi bărbați eleganți, oxfords și mocasini, majoritatea bărbaților ar fi de acord că o pereche bună de pantofi este esențială pentru orice ținută. Dar ce se întâmplă atunci când te îmbraci mai lejer pentru o zi? Renunți la pantofi și mergi spre ceva mai confortabil, cum ar fi adidașii? Nu și dacă vrei să arăți cât mai bine. De la pantofi casual la botine, aceste modele te vor face să arăți bine indiferent ce piese vestimentare porți alături de denim.

De ce anumiți pantofi funcționează mai bine decât alții cu denimul?

Blugii și alte articole din denim sunt, după cum se știe, dificil de purtat cu anumite tipuri de pantofi. Problema este că denimul este o țesătură rezistentă și tinde să întindă stilul pantofilor – ceea ce îi poate face să pară neglijenți și incomozi.

În general, adidașii merg cel mai bine cu blugii, deoarece oferă suport și o senzație de amortizare a look-ului. Pentru ținutele cu denim care au nevoie de mai multă eleganță, cizmele wedges sau botinele sunt alegerea perfectă. Spre exemplu, mocasinii sunt ideali într-o ținută cu denim, deoarece aceștia tind să ofere un look mai lejer, cu un aer de vacanță.

Ce tip de pantofi bărbați arată bine cu denimul deschis?

Când vine vorba de încălțăminte, contrariile se atrag în mod natural. De aceea, bărbații optează adesea pentru denim ușor și pantofi bărbați închiși la culoare sau invers. Cu toate acestea, în funcție de look-ul pe care îl urmărești, există câteva perechi de pantofi care pot funcționa bine cu denimul.

Unii dintre cei mai buni pantofi bărbătești pentru a fi purtați cu denim includ pantofii sport casual, chukkas, botine și brogue. Aceste stiluri sunt versatile și ușor de îmbrăcat – pot fi purtate cu jeanși, o cămașă cu guler și cravată pentru muncă sau pot completa o ținută casual cu denim pentru o ieșire în oraș.

Dacă îți dorești un look mai casual, optează pentru pantofi bărbați casual sau cizme cu un aspect mai lejer. Acestea vor completa orice tip de blugi și vor face ca ținuta să pară mai dinamică și mai activă. Alternativ, dacă dorești un look într-un mod mai conservator, ia în considerare alegerea botinelor sau a Oxfords în schimb. Aceste tipuri de pantofi vor adăuga rafinament și clasă unei ținute altfel simple.

Și, în cele din urmă, dacă ești în căutarea a ceva între aceste două opțiuni (ceva care să fie confortabil, dar și elegant), alege brogue sau pantofi derby. Aceste piese de încălțăminte versatilă pot fi purtate cu orice, de la denim la cămăși elegante.

barbati pantofi

Cum să-ți stilizezi blugii din denim cu pantofii potriviți?

Pantofii bărbătești care arată bine cu denimul pot fi o ecuație complicată de pus la punct. Vrei ceva care să arate elegant și profesional, dar și suficient de confortabil pentru a fi purtat toată ziua. Cu toate acestea, există opțiuni excelente de pantofi barbati care te vor ajuta să obții exact acest lucru.

Atunci când alegi să porți denim și pantofi, regula de bază este să alegi o opțiune de culoare mai neutră. În acest fel, poți amesteca și asorta pantofii cu orice ținută pe care o alcătuiești. Cele neutre, cum ar fi negru, maro, bej, gri deschis etc., funcționează foarte bine împreună, deoarece nu se vor ciocni cu alte culori din garderoba ta. De asemenea, poți experimenta cu modele – modelele geometrice sunt deosebit de versatile – dar asigură-te că sunt subtile, pentru a nu copleși ținuta.

Cel mai bun mod de a selecta perechea potrivită de pantofi bărbați este de a lua în considerare ținuta și ocazia. De exemplu, dacă vrei un look casual, achiziționează-i pe cei cu închideri frontale cu șireturi. La o ocazie care necesită o ținută formală, poți lua în considerare pantofii pentru bărbați care au curele laterale și șireturi, deoarece vor arăta mai elegant. În afară de acestea, alege încălțămintea în funcție de modul în care vrei să ți se reflecte lookul.