Panică într-un bloc de locuințe din Govândari!

incendiu

S-a dat alarma în această dimineață la Reșița, după ce un apartament a fost cuprins de flăcări. Incidentul a fost anunțat la „112”, iar la fața locului au acționat de urgență forțe de la Pompieri, Ambulanță, ENEL și E-ON Gaz.

Pompierii militari au intervenit în această dimineață pentru stingerea unui incendiu izbucnit într-un apartament situat la etajul al treilea al unui bloc de locuințe de pe Aleea Tineretului din Reșița, precizează reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Semenic” Caraș-Severin.

Incidentul a fost raportat la „112”, iar la fața locului au acționat pompierii din cadrul Detașamentului Reșița, cu două autospeciale pentru stins incendii, cu o autospecială pentru intervenție și salvări de la înălțime, o ambulanță SMURD, și Serviciul Județean de Ambulanță – cu un echipaj medical. Au fost prezente, de asemenea, și echipe de muncitori ale ENEL și E-ON Gaz.

tm4ua media express de banat (100x1000px)

S-au luat măsuri de aerisire și ventilație pentru evacuarea fumului rezultat în urma arderii, iar pompierii au verificat toate apartamentele pentru a se asigura că nu sunt persoane care să necesite îngrijiri medicale. Incendiul a fost lichidat în jurul orei 8.00, și, din fericire, nu au existat victime, mai precizează reprezentanții ISU „Semenic”.

FOTO: ISU „Semenic”

banner 970 x 250