Palatul Poștelor din Timișoara poate intra în reabilitare. S-a semnat contractul

palatul postelor

Palatul Poștelor, una dintre cele mai frumoase clădiri din Timișoara, intra în reabilitare. În această săptămână a fost semnat contractul pentru începerea lucrărilor. Valoarea investiției se ridică la peste două milioane de euro.

Încă o clădire aflată în centrul Timișoarei va reveni la frumusețea de odinioară. Este vorba de Palatul Poștelor, care adăpostește Poșta Mare. Joi, directorul general al Poștei Române, Valentin Ștefan, a semnat contractul pentru începerea lucrărilor de reabilitare a imobilului.

Pentru mine este un proiect foarte important pentru care m-am luptat să devină realitate și în spatele căruia există o documentare serioasă. Mă bucur că vom putea reda timișorenilor acest simbol al orașului și că într-un timp relativ scurt, vom vedea din nou strălucirea acestei clădiri emblematice. E o realizare frumoasă pentru care țin să precizez, s-au depus eforturi semnificative din partea conducerii companiei”, a afirmat Adrian Lulciuc, directorul regional al Poștei Române Timișoara.

1000x200 dacus 02

Valoarea investiției se ridică la peste două milioane de euro.

Palatul Poștelor este una dintre frumoasele clădiri de patrimoniu din Timișoara, construită în stil seccession geometrizat și dată în folosință în anul 1913.

publicitate si promovare online banner maxagro