Pâinea de criză a devenit un lux!

Pe lângă prețul care și așa este prea mare pentru multe familii, acestea trebuie să se lupte cu nesimțirea și cu ignoranța producătorilor. Un exemplu în acest sens este Petru Bălu, un reșițean din cartierul Muncitoresc.

În această dimineață, Petru Bălu, în vârstă de 65 de ani, a rămas surprins când a constatat că pâinea care trebuia să cântăreasca 500 de grame, potrivit etichetei, a avea dosr 380 de grame, pentru care a plătit același preț. Inițial, a crezut că este o eroare izolată, dar a constatat cu stupoare că, de fapt, nicio pâine de pe raftul magazinului nu avea gramajul specificat pe etichetă.

”Când am văzut că pâinea pe care am cumpărat-o eu are un gramaj mai mic m-am întors la magazin și l-am rugat pe vânzător să cântărească mai multe pâini. Niciuna dintre acestea nu avea 500 de grame”, spune dezamăgit Petru Bălu, din cartierul Muncitoresc. Acum, omul se gândește să se prezinte dimineață, la prima oră, la Comisariatul Județean pentru Protecția Consumatorilor, ca să reclame firma producătoare. În ce îl privește pe managerul magazinului, acesta ia în calcul ruperea contractului cu producătorul de pâine.