Pagube de zeci de mii de lei la Primăria Caransebeș! Râul Timiș „a furat” tone de nisip și sare și a distrus mai multe aparate

Timișul a inundat zilele trecute și curtea Serviciului Public de Întreținere și Reparații al Primăriei Caransebeș, aflată pe albia râului în zona Teiuș.

Potrivit șefului SPIR, Vasile Megan, tone de nisip și de sare au fost luate de ape, iar mai multe aparate au fost distruse.

Am încercat să salvăm cât am putut din padocul de la SPIR care se află pe albia râului Timiș, dar tot s-au pierdut 34 de tone de sare și 7, 8 metri cubi de nisip. Am salvat în jur de 100 de tone de sare. De asemenea inundațiile au afectat și atelierul auto, aici unde pagubele sunt însemnate. Au fost afectate compresorul cu aer, mașina de tăiat asfalt și beton, transformatorul de sudură, generatorul de curent, aparatul de încărcat baterii”, ne-a declarat șeful SPIR, care ne-a mai precizat că angajații au muncit non-stop în ziua inundațiilor pentru a salva cât mai multe din mașinile și materialele aflate în depozitul SPIR.

Valoarea pagubelor se ridică la 46.000 de lei.