Pagube de peste 150.000 de lei în Caraș-Severin după furtuna de duminică

banner publicitar
1000x100 resita 02
promovare online Timisoara Casa Auto

La două zile după ce județul Caraș-Severin a fost lovit de una dintre cele mai puternice furtuni din ultima vreme, s-a făcut bilanțul pagubelor: valoarea totală depășește 150.000 de lei.

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Caraș-Severin s-a reunit astăzi în ședință extraordinară pentru a analiza și a aproba raportul de sinteză nr. 7 din 19 septembrie (intermediar) privind apărarea împotriva inundaţiilor şi fenomenelor hidrometeorologice periculoase (furtună) ce au afectat judeţul Caraş-Severin în data de 17.09.2017.

Raportul a fost întocmit de Grupul de Suport Tehnic nr. 1 al Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Caraş-Severin, pe baza evaluărilor pagubelor întocmite şi transmise de către comitetele locale pentru situaţii de urgenţă din zonele afectate.

publicitate ziar expresb 1000x100
publicitate ziar expresb 1000x100
publicitate tmc 640
promovare banner maxagro
1000x200 dacus 02

„Raportul cuprinde doar pagubele înregistrate la obiectivele socio-economice (unităţi de învăţământ, primării, cămine culturale, unitate de îngrijire medicală, cămin persoane vârstnice) din 13 localităţi ale 9 unităţi administrativ-teritoriale: Reşiţa, Oţelu Roşu, Armeniş, Berzovia, Constantin Daicoviciu, Doclin, Măureni, Ramna şi Sacu. Valoarea totală a pagubelor produse în urma manifestării fenomenelor meteorologice periculoase, respectiv vânt puternic/vijelii, averse și descărcări electrice, cuprinse în raport se ridică la suma de aproximativ 155.000 de lei”, transmite Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Caraș-Severin.

publicitate si promovare online banner maxagro
publicitate tmc 640
publicitate Timisoara banner maxagro